onsdag den 11. september 2013

#3: My Hood


Hello Everyone! Lidt om 'My Hood'. Lige nu bor jeg på Marloes Road i området Kensington & Chelsea, som ligger lidt vest for centrum, men alligevel er super centralt for alting! F.eks. ligger 
Kensington Gardens, Hyde Park og Holland Park, alle indenfor en radius af ca. 1 km, mens man samtidigt kan gå til Notting Hill, på lidt over en halv time, hvor de ud over Portobello Road Marked har billige biografbilletter til 3,5 pund om tisdagen ;-)! Ellers ligger undergrundsstationen 'High Street Kensingtion' bare 5 min. væk, så i løbet af ingen tid kan man også være midt inde på Oxford Street. 
   Området er en skøn blanding af hyggelige, engelske rækkehuse (<-- sådan et bor vi i, i kælderetagen ;-)) og eksklusive (KÆMPE) villaer,  samt små lokale specialkøbmænd og alle de største high street butikker. Londons dyreste gade ligger også i det her kvarter og er hovedsagligt hjemsted for en række forskellige ambassader, bl.a. den norske, franske og russiske, men en del af husene, som faktisk er små slotte, er også privatejede. Al fotografering på denne gade er selvfølgelig totalt forbudt.. Oveni har vi også lige en kirke (<-- Saint Mary Abott's) placeret midt på hovedgaden. Den lokale pub hedder desuden Devonshire Arms og ved siden af kirken ligger det sødeste lille Pancake House, som kun serverer pandekager! (deraf navnet..) 

Fra på søndag flytter jeg dog midlertidigt op på KFUK's ungdomshostel i Hampstead, fordi det med 5 mennesker og 1 hund kniber med pladsen herinde i Kensington. Dette er imidlertid indtil hele familien inkl. mig i oktober flytter videre til området Brooke Green i Hammersmith, til et helt nyrenoveret, victoriansk rækkehus, der med sine 5 etager går helt op i himlen. Mit værelse bliver næsten tårnværelset :P!

x Sofie
  





















Ingen kommentarer:

Send en kommentar