søndag den 23. marts 2014

#21: Paddy Parade

Hello Everyone! Her er lige lidt billeder fra sidste weekends St. Patrick's Day! :P 
St. Patrick's Day (: d. 17. marts) er en super hypet irsk nationaldag, som hvert år fejres med en kæmpe fest på Trafalgar Square i London. Dagen startede med en festlig parade med musik og (river)dans, der gik fra Picadilly Circus til Trafalger Sq., hvor en stor scene var omdrejningspunkt for den efterfølgende fest. 
   Da vejret imidlertid var helt exceptionelt godt den dag (: se billeder) var der så mange mennesker på gaden, at det fuldstændigt vanvittigt selv for London. Man skulle stå i kø i over en time for bare at blive lukket ind på Trafalgar Sq. Der var køer på 100m ud af de omkringliggende supermarkeder og cornershops (: da det var de eneste steder man kunne købe alkohol ;-)) og der var mennesker overalt på gaderne. Det var som en sindssyg blanding af karneval (: det er en tradition at  klæde sig ud i grønt tøj etc. på dagen), distortion og festival på én gang. Folk var usandsynligt fulde og helt utroligt festlige og det var i det hele taget bare en virkelige sjov dag.
    Vi (<- Lea og jeg) kom aldrig ind på Trafalgar Sq., men vi spiste Ben&Jerry's i solen på Leicester Sq. til lyden af et sækkepibeorkester og til aften sad vi på kanten af Themsen og så solen gå ned bag Parliament og Big Ben. Feeling: Blessed. 

x Sofie













Ingen kommentarer:

Send en kommentar