onsdag den 22. januar 2014

#14: Turbo Weekend


Hello Everyone! Den 8. januar fyldte Celine 11 år, hvilket vi fejrede i weekenden med et kombineret sleep-over/disco/pizza-making party for 7 særligt udvalgte piger i hendes klasse. Festen startede fredag eftermiddag efter skole med kage (: smukt dekoreret af Tilly ;-)) og saftevand, hvorefter eftermiddaggen gik med at pigerne indrettede sig loftet, hvor der var plads til at de alle sammen kunne sove sammen. Til aftensmad blev der lavet pizza og så forløb deres aften ellers med diskotek med musik (: min computer gjorde det ud for lydanlæg), multifarvede balloner og psykedelisk neonlysshow og filmhygge.
   Min aften bestod mest i at løbe op og ned mellem stuen og 3. etage, dække bord og rydde af, distrahere Tilly og udglatte ’konflikter’ når de opstod, men det var nu også meget sjovt – og selvskabet interessant, taget i betragtning at der blandt gæsterne bl.a var at finde undervisningsministerens datter, datteren af direktøren for London Fashion & Textile Museum og datter af tidl. omtalt designer Jill DeMasi :P
   Anyway, hele forsamling blev hentet igen lørdag formiddag og så gik resten af den dag egentlig også med arbejde – eller.. det vil at sige, jeg bagte kage og så en film om talende dyr med pigerne ;-) Søndag var fridag, så den brugte Anne-Sofie (: en anden sød au pair fra Frh.) og jeg på at smutte en tur i biografen og at se ’The Hobit’ – ganske godt!

Og nårh ja,  så har Tilly tabt sin første tand i dag! :-) 
x Sofie 





Fødselsdagsbilleder: 






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar