mandag den 27. januar 2014

#15: Urban Humor


Hello Everyone! Got the giggles when I first saw this so thought I’d share it with you guys; someone has made fake London underground signs :P Maybe you have to live here to see the fun of it, but seriously, whoever did this is a freaking genius!
   Please do not ask why this post is in English, it just made the most sense in my head xD 

Happy Monday out there!

x Sofie 









Ha. Ha. Ha. 

onsdag den 22. januar 2014

#14: Turbo Weekend


Hello Everyone! Den 8. januar fyldte Celine 11 år, hvilket vi fejrede i weekenden med et kombineret sleep-over/disco/pizza-making party for 7 særligt udvalgte piger i hendes klasse. Festen startede fredag eftermiddag efter skole med kage (: smukt dekoreret af Tilly ;-)) og saftevand, hvorefter eftermiddaggen gik med at pigerne indrettede sig loftet, hvor der var plads til at de alle sammen kunne sove sammen. Til aftensmad blev der lavet pizza og så forløb deres aften ellers med diskotek med musik (: min computer gjorde det ud for lydanlæg), multifarvede balloner og psykedelisk neonlysshow og filmhygge.
   Min aften bestod mest i at løbe op og ned mellem stuen og 3. etage, dække bord og rydde af, distrahere Tilly og udglatte ’konflikter’ når de opstod, men det var nu også meget sjovt – og selvskabet interessant, taget i betragtning at der blandt gæsterne bl.a var at finde undervisningsministerens datter, datteren af direktøren for London Fashion & Textile Museum og datter af tidl. omtalt designer Jill DeMasi :P
   Anyway, hele forsamling blev hentet igen lørdag formiddag og så gik resten af den dag egentlig også med arbejde – eller.. det vil at sige, jeg bagte kage og så en film om talende dyr med pigerne ;-) Søndag var fridag, så den brugte Anne-Sofie (: en anden sød au pair fra Frh.) og jeg på at smutte en tur i biografen og at se ’The Hobit’ – ganske godt!

Og nårh ja,  så har Tilly tabt sin første tand i dag! :-) 
x Sofie 





Fødselsdagsbilleder: 






















søndag den 12. januar 2014

#13: Sunny Weather


Hello Everyone! Efter regn og stormflod over de britiske øer i det sidste stykke tid ser vejret herovre efterhånden ud til at være ved at vende og den forgange weekend har således bragt masser af dejligt solskin og blå himmel (: over London, i det mindste ;-)). Denne ekstraordinære vejrsituation, i et land der ellers altid vejrmæssigt virker til at være evigt gråt, skulle selvfølgelig udnyttes, så da jeg fredag fik en spontan fridag, da tog jeg på en spontan tur til den olympiske by/park i East London. 
   Før opbygningen af det olympiske område påbegyndtes i 2008 (: ß yeah, englænderne er virkelig gode til det der med turistinformation) lå dette relativt store område at East London faktisk mere eller mindre øde hen, forladt og forurenet af tidligere tiders industri. Men med genopbygningen i forbindelse med OL ’12 har området fået en hel ny betydning for byboerne, hvilket også var ret tydeligt, da jeg bestemt ikke den eneste der havde besluttet mig for at nyde solskinsvejret i den olympiske park.
   På selve det olympiske området ligger 4 store bygninger: 1) Det officielle olympiske stadium, 2) The Aquatics Centre (ß fancy udtryk for svømmehal), 3) The Velodrome , der pga. sin ovale form også kendt som ”The Pringle”  (ß endnu et stadium), 4) ’The Hubble Bubble Pipe” (: ’vandpiben), som er et 114 m spiralformet tårn. Billeder af bygningerne kan ses nedenunder, men pga. igangværende vedligeholdelse og nybygning på området kunne man desværre ikke få lov til at komme tæt på bygningerne .. hvilket var en lille smule deprimerende eftersom jeg nu var taget heeele vejen derud (: en halv time med tog).. men okay jeg fik set det hele på afstand og parken var i det mindste stadig åben for offentligheden ;-) 

Lørdag var Tilly og jeg på legepladsen og med hendes ord ’var det bare SÅ hyggeligt og vi havde rigtigt meget sjov og fun’ . Vi mødte også en kat (: som vi kaldte Susie) og et egern (: som vi kaldte Squirrel).

x Sofie 










onsdag den 8. januar 2014

#12: Photo Shoot


Hello Everyone! Efter en mindre pause er jeghermed tilbage på bloggen og har nu i sinde pligtopfyldende at berette om hvad mit sidste halve år i London kommer til at byde på af sjov, ballade og sindssyge påfund :P
Okay, here we go, starter med årets første event: photo shoot!

Forhistorie: Før juleferien var jeg blevet spurgt om jeg kunne tænke mig at medvirke som assistent på et photo shoot, som en af min værtsmors gode veninder (: Jill DeMasi:  fashiondesigner med sin egen tøjlinje DeMasi) skulle gennemføre først i det nye år. Shootet skulle præsentere den hendes nye forårskollektion og for at kunne nå at afvikle hele projektet på en enkelt dag havde hun brug for en person (<- MIG) til at hjælpe med at alt det praktiske i samme forbindelse.  
   Det var tilbud, som jeg på det tidspunkt selvfølgelig takkede ja til, hvilket resultere i at jeg denne tirsdag morgen finder mig selv i et top-professionelt fotostudie i West London med en relativt anerkendt fotograf (: James White),  en yderst kompetent hair&make-up artist og en gudesmuk model (.. mindreværdskomplekser? Det tror jeg nok lige!)     

Anyway, det endte med at blive en virkelige sjov dag og en ret eksklusiv oplevelse! Mit arbejde bestod kort sagt i at være alt-muligt-menneske; jeg organiserede tøj og sko, lavede kaffe, hentede smykker, lagde kjoler op og klædte modellen af og på nok ca. 20 gange ;-) Alt i alt  blev det til 9 meget travle, men gode timer.
   Som bonus info fandt jeg bl.a. ud af at make-up artisten brugte str. 40 i sko, at fotografen havde kæresteproblemer og at modellen egentlig helst ville droppe modelarbejdet og tage ud at rejse i stedet. Det kan ma så tænke lidt over.        

Jeg har desværre ikke nogle af de billeder der blev selve resultatet af shootet, men her følger lidt fra back stage ;-)  
                                          x Sofie










Designer: Jill DeMasi, http://www.demasi.co.uk